X
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień
dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.


Opinie

Skontaktuj się ze mną


Wyślij wiadomość
Jesteś tutaj: Start / Opinie

Sandra

Dodano: 2010-04-08 07:33

JAK NAJBARDZIEJ POLECAM !!!!! Utalentowana, profesjonalna oraz wyjątkowo sympatyczna cała Ola!!


Martyna

Dodano: 2010-04-09 03:26

Polecam! Bardzo utalentowana i do tego przesympatyczna :-)


Jacek

Dodano: 2010-04-09 12:39

Przemiła i do tego z niezwykłym talentem osoba – słowem pełen profesjonalizm.


Romka

Dodano: 2010-04-10 04:54

Ola jest przemiłą osobą oraz w pełni profesjonalną wizażystką. Współpraca z nią była niezwykłą przyjemnością, wykonany przez nią makijaż był dobrany do mojego typu urody, podkreślał atuty, krył niedoskonałości, a dodatkowo osiągnięty efekt końcowy przeszedł moje wyobrażenie. Szczerze polecam Olę ;-).


Piotr Gajewski

Dodano: 2010-04-11 03:39

Ola to utalentowana wizażystka. Miałem przyjemność pracować kilka razy z Olą w moim studiu. Ola jest rzeczowa, trafia doskonale z kolorem makijażu, znakomicie czuje geometrię twarzy modelek. Jej makijaże są starannie wykończone, perfekcyjne. Poza tym jest osobą bardzo kontaktową i sympatyczną :-) Polecam!


Magda

Dodano: 2010-06-12 04:49

Bardzo dziękujemy za przepiękne makijaże do sesji fotograficznej i na występ taneczny. Wszystko wyszło fanastycznie! Ola to profesjonalistka! Polecamy z całego serca i pozdrawiamy:

Magda, Agnieszka, Ilona, Agnieszka, Magda, Zuza


Dorota

Dodano: 2010-09-07 05:05

Bardzo dziękuję za śliczny makijaż wieczorowy:) Znajomych, rodzinę oraz oczywiście mnie powalił na kolana. Z czystym sumieniem polecam Ole wszystkim którzy chcą mieć piękny i profesjonalnie wykonany makijaż, tym bardziej w baaaaardzo miłej atmosferze która panuje w towarzystwie Oli:) Pozdrawiam Dorota


Elwira

Dodano: 2010-10-23 05:39

Ola to urocza i przesympatyczna osóbka :-) Profesjonalistka pod każdym względem! Kreatywna i zdolna.Tworzy cudne makijaże!! Jak najbardziej POLECAM współpracę!!!!! Dziękuję :**


Agnieszka

Dodano: 2010-11-23 14:21

ostatnio uczestniczyłam w analizie kolorystycznej i od ów momentu (stosując się do porad) nie ma dnia w którym nie usłyszałabym choćby jednego komplementu ;]
oczywiście będę się powtarzać ale Ola jest naprawdę przesympatyczna, bardzo kontaktowa i co ważne skutecznie dociera do klienta
charakteryzuje się pełnym profesjonalizmem, a swoja wiedzę potrafi przełożyć na przyziemny język zrozumiały każdemu ;]
polecam :-)


Magda

Dodano: 2011-03-08 14:23

Miałam okazję dwukrotnie spotkać się z Olą na stopie zawodowej.
Za pierwszym razem spotkałyśmy się na szkoleniu z makijażu, gdzie powiedziała i pokazała jak się malować – w jaki sposób? jakimi produktami? jakie kolory każda z kobiet uczestniczących w szkoleniu powinna, a jakich nie może stosować?
Za drugim razem wybrałyśmy się razem na zakupy – w poszukiwaniu najlepszego dla mnie podkładu. Muszę przyznać, że wykazała się tu OGROMNĄ cierpliwością i zacięciem, gdyż poszukiwania zajęły nam 3h. Ale wiem, czuję, że wybrany podkład jest dla mnie najlepszy!

Reasumując: profesjonalna wizażystka, zawsze służąca dobrą radą, a do tego z niesamowitym, zaraźliwym optymizmem :-) POLECAM!


Joanna

Dodano: 2011-03-21 12:57

W sobotę brałam udział w szkoleniu zorganizowanym przez Akademię Rozwoju Kompetencji i Olę Wierzbicką. Szkolenie ODKRYJ SIEBIE NA NOWO miało na celu zapewnienie rozwoju zarówno ducha (w części pierwszej) jak i ciała – i ta część była poświęcona temu, jak wyglądać dobrze w swojej skórze, jak kreować swój wizerunek. Analizowaliśmy to, jak ważny jest dobór odpowiednich kolorów do naszego typu urody, jaką mamy sylwetkę, jak odpowiednio dobrać strój do pracy i jak wykonać makijaż dzienny i wieczorowy. Jestem pod wrażeniem tego, z jaką pasją Ola przekazuje swoją wiedzę, jak zaraża tym entuzjazmem uczestników szkolenia. Polecam każdemu udział w szkoleniu odkryj siebie na nowo- to szansa na nowe spojrzenie na siebie, na zmianę wizerunku, na odnalezienie swojego “ja”. Polecam każdemu, kto chce się rozwijać, komu zależy na spędzeniu ciekawie czasu wśród osób, które mają wiedzę i chcą się nią dzielić z innymi.


Agnieszka

Dodano: 2011-03-22 11:34

Ja również brałam udział w powyżej wymienionym szkoleniu. Nie chce się powtarzać, wiec po prostu podpisuje się pod poprzednia opinia Chciałabym tez zwrócić uwagę na pierwsza część-dla ducha. Można powiedzieć, ze doskonały w swojej dziedzinie Maciej Stasin pomógł nam nie tylko stwierdzić kim jesteśmy, jakie są nasze mocne i słabe strony ale także uświadomił dlaczego powstają różnego typu nieporozumienia w naszych relacjach z innymi ludźmi. Znacznie łatwiej jest po takim szkoleniu zrozumieć nowo poznane osoby oraz znaleźć z nimi wspólny język.
Polecam ;-)
Myślę, że nikt nie będzie żałował.


Sylwia

Dodano: 2011-03-22 11:34

Szkolenie “Odkryj Siebie na Nowo” całkowicie spełnia swoje zadanie! Aleksandra Wierzbicka jest niezwykle kompetentną specjalistką w dziedzinie szeroko rozumianego wizażu. Nadzwyczaj jasno i wyraziście przekazuje laikom tajniki kolorów, styl ubierania, faktur materiałów i wreszcie naszych cudownych sylwetek :-) Ola to pełna energii, optymizmu i ogromnej życzliwości Profesjonalistka! Wrócę do Ciebie na pewno, Olu :-)


Krzysztof

Dodano: 2011-11-04 14:39

Skorzystałem z analizy kolorystycznej, ponieważ kilka osób mówiło mi że wyglądam niezdrowo, co kompletnie nie zgadzało się z moim samopoczuciem. Dowiedziałem się od koleżanki, że analiza kolorystyczna pomaga w lepszym doborze kolorów, w których wyglądamy dobrze i zdrowo. Teraz już nigdy nie ubiorę się w kolor zbliżony do beżu:) ponadto otrzymałem pełną informację co mogę nosić, a czego unikać. Polecam usługi Pani Aleksandry. Pozdrawiam.


Basia

Dodano: 2012-10-04 10:27

Chciałam Ci ogromnie podziękować za perfekcyjny makijaż, który trzymał się całą noc, nawet bez poprawek, po tańcach i hulańcach ;) Bardzo udane wesele, wszystko poszło idealnie, jesteśmy przeszczęśliwi. Jeszcze raz ogromne dzięki i będę polecać Twoje usługi na pewno!


Kasia

Dodano: 2012-11-28 14:08

Oleńka malowała mnie na ślub:) Co ona się namęczyła przy mojej niesubordynacji:)
Ale efekt był nieziemski :) A do tego odpicowała mi babcię tak, że nie mogłam się napatrzeć :)

Zdecydowanie polecam!


Marta

Dodano: 2013-04-10 12:51

Jestem po lekcji makijażu, a raczej po spotkaniu w miłej atmosferze, podczas którego wiele się dowiedziałam m. in. jak za pomocą kilku drobnych \"sztuczek\" zmienić się nie do poznania na każdą okazję i świetnie się bawiłam przy użyciu skarbów z kuferka Pani Oli :-), teraz nie pozostaje nic innego, jak wcielić wszystkie porady w życie i ćwiczyć rękę :-)


Marta

Dodano: 2013-04-10 12:51

Jestem po lekcji makijażu, a raczej po spotkaniu w miłej atmosferze, podczas którego wiele się dowiedziałam m. in. jak za pomocą kilku drobnych \"sztuczek\" zmienić się nie do poznania na każdą okazję i świetnie się bawiłam przy użyciu skarbów z kuferka Pani Oli :-), teraz nie pozostaje nic innego, jak wcielić wszystkie porady w życie i ćwiczyć rękę :-)


Marta

Dodano: 2013-04-10 12:51

Jestem po lekcji makijażu, a raczej po spotkaniu w miłej atmosferze, podczas którego wiele się dowiedziałam m. in. jak za pomocą kilku drobnych \"sztuczek\" zmienić się nie do poznania na każdą okazję i świetnie się bawiłam przy użyciu skarbów z kuferka Pani Oli :-), teraz nie pozostaje nic innego, jak wcielić wszystkie porady w życie i ćwiczyć rękę :-)


Alina

Dodano: 2013-07-01 09:49

Polecam wizaż u Oli. Trzyma się długo, mimo niesprzyjających warunków (upał), odciąża od ciągłego myślenia od własnym wyglądzie.
Oko Ola potrafi świetnie wydobyć, dobiera super podkład. Chętnie udziela rad. Sprzyjający klimat współpracy. Polecam.


Natalia

Dodano: 2013-08-12 14:44

Bez wątpliowści potwierdzam ża Ola jest wspaniałą wizażystką. Doskonale dobiera kolory i styll makijażu do okazji. Pozatym świetnie się z nią rozmawia, i makijaz nie jest tylko oczekiwaniem na efekt ale i miło spędzonym czasem. Porady Oli i wskazania odpowiednich kosmetyków sprawiły że makijaż poranny stał się przyjemną matemorfozą. Polecam !!!


Aneta

Dodano: 2013-09-16 09:11

Olu jeszcze raz bardzo, bardzo dziekuję, makijaż był przepiękny [goście nie szczędzili komplementów:)] i wytrzymał do końca wesela,mimo iż moja skóra ma tendencje do błyszczenia nie wymagał specjalnych poprawek:) Mama też bardzo zadowolona ze swojego wyglądu Naprawde super,pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Polecam!!!